Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya?

 • masa pelepasan:2022-03-21 12:28:17
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:526
 • Penerangan pantas:

  Bad Ischl,Saluran lapisan yang mengisolasi dan artikel yang menyambung antara botol bel dan inti akan dibuang. Jika ia adalah peme

Kandungan artikel

Saluran lapisan yang mengisolasi dan artikel yang menyambung antara botol bel dan inti akan dibuang. Jika ia adalah pemeriksaan lonceng menggantung, minyak akan dipomp ke bawah botol bel sebelum botol bel boleh dibuang.

Apabila sampel minyak digunakan, spesifikasi teknikal keselamatan dan keselamatan api di tempat akan dilaksanakan secara ketat.

Bad IschlMasa siklus pembersihan dan pemeriksaan kuasa-off akan ditentukan mengikut persekitaran sekitar dan keadaan muatan, secara umum dari setengah tahun ke sekali setahun;

Apabila mengambil sampel dari pengubah kuasa kecil dan ukuran tengah tanpa paip pembuangan (atau plat penggantian sampel minyak), ia boleh berada dalam pengubah kuasa seperti paip ujian kaca apabila ia tidak berfungsi untuk mengekstrak sampel minyak di bawah atau ia boleh diganti dengan mengubah minyak.

ChasongDry type transformer factory

Ia termasuk prestasi dan penggunaan utama bahan lapisan mengisolasi, berbagai bahagian lapisan mengisolasi,Bad IschlLaporan ujian pengubah kuasa, proses penghasilan komponen dan standar kualiti; Performasi dan penggunaan utama berbilang wayar, proses induktansi koil dari berbagai cara koil elektromagnetik, proses penyelesaian dan piawai kualiti, proses keseluruhan sut dan piawai kualiti koil elektromagnetik; Parameter prestasi utama inti ferrit, proses potong cip besi, proses tumpukan inti dan piawai kualiti, proses produksi dan piawai kualiti perisai elektromagnetik.

Penjagaan dan kerosakan pengisihan yang tidak berhati-hati


Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya?Jika pengubah kuasa berhenti berfungsi selama lebih dari h (jika masa yang dibenarkan patut dikurangkan apabila kelembapan persekitaran adalah & amp; gt; %), ia patut diizolasi sebelum digunakan, dan diukur dengan tepat dengan megger pendaratan V. Keperlawanan izolasi dari sisi utama ke sisi sekunder dan tanah patut ^ mfl, perlawanan izolasi dari sisi sekunder ke tanah patut ^ mh, dan perlawanan izolasi dari inti besi ke tanah patut & amp; gt; mfl (peranti mendarat patut dibuang).

Selepas pengubah kuasa telah digunakan untuk masa yang lama kesalahan biasa inti besi akan berlaku. Jangan bimbang. Hubungi pengubah pengubah, dan pengubah akan menyerahkan teknik profesional untuk pemeriksaan. Sebab utama adalah seperti ini:

Apabila sampel minyak digunakan, spesifikasi teknikal keselamatan dan keselamatan api di tempat akan dilaksanakan secara ketat.

Kost penghasilanLangkah pertama dalam pengiraan proses gelombang keseluruhan adalah untuk menghitung parameter as as Internet seperti induktan,Bad IschlScb10 dry type transformer, kapasitas dan penentang. Ketepatan parameter asas tersebut merugikan hasil pengiraan keseluruhan proses gelombang. Untuk pengiraan induktan, model yang baik adalah model kuat bagi lajur inti penukar tak terbatas, tetapi terdapat banyak kaedah pengiraan.

Untuk pemasangan tongkat kilat, ia sangat mudah untuk merusak perlindungan relay di dalam dan diluar pengubah jenis kering dengan kilat. Jika ia adalah situasi yang serius, ia sangat mudah menyebabkan kemalangan api, kerosakan mesin dan peralatan dll.

Jika anda mahu memeriksa serat karbon yang diaktifkan untuk penutup gantung, pertama-tama keluarkan lengan anti-air tenaga rendah dan tombol kuasa penukar muatan, kemudian turunkan bolt penutup lonceng untuk penutup besar, perlahan-lahan menggantung tali wayar besi galvanized dengan berat jaring yang mencukupi pada cincin telinga yang biasanya digunakan, memakai pusingan besi dari atas ke bawah dalam lubang skru sekeliling, dan menghitung ruang dan spesifikasi untuk pemasangan semula mudah. Pada masa yang sama,Bad IschlPengubah dan pengubah kotak, angin kabel akan ditambah di semua sisi untuk memastikan bahawa tubuh antarabangsa inti tidak akan rosak selama keseluruhan proses angkat. Selepas angkat untuk mm, hentikan angkat, stabilkan tutup lonceng, dan periksa kapasitas bearing inti angkat, pusat graviti dan Jack. Selepas segala-galanya adalah normal, angkat lagi sehingga tutup lonceng melebihi tinggi relatif tubuh, pengubah kuasa akan dipindahkan dan dihantar ke mesin dan peralatan yang menggunakan kuasa. Apakah garis sifar pengubah kuasa sebenar? Mari kita perkenalkannya kepada kita.

Cipta kecerdasanDalam medan elektrik angin ke yoke, mesti terdapat komponen patah garis kuat, sehingga muatan flash meluncur dan pembuangan boleh berlaku pada arus yang lebih rendah. Untuk menyelesaikan kesukaran ini dengan lebih baik, penampilan bahagian yang mengisolasi diantara angin dan tong besi sepatutnya sama dengan pesawat melintang tengah angin ke pengisihan tong besi sebanyak yang mungkin, untuk mengurangi komponen medan elektrik yang melintasi dengan bahagian yang mengisolasi.

Di atas dan tengah tangki minyak pengubah, dan di tengah tangki minyak kenderaan, kulit tong dan tangki minyak kenderaan atas. The internal iron core and winding clamps are hot due to partial magnetic flux leakage, resulting in insulation damage.

Saluran lapisan yang mengisolasi dan artikel yang menyambung antara botol bel dan inti akan dibuang. Jika ia adalah pemeriksaan lonceng menggantung, minyak akan dipomp ke bawah botol bel sebelum botol bel boleh dibuang.

Bad IschlOil leakage of cast iron parts

Menghindari kerosakan mengisolasi secara tidak sengaja semasa penyelamatan: apabila memperbaiki inti gantung pengubah kuasa, perhatian istimewa akan diberikan kepada penyelamatan koil solenoid atau mengisolasi lengan anti air. Jika terdapat kerosakan scratch, ia akan dikendalikan dengan betul.

oscilasi pengubah jenis kering diselesaikan dengan melaksanakan platform pemadam getah pada pengubah jenis kering dan melaksanakan pengurusan pengurangan getah frekuensi rendah, dan kemudian mengurangi bunyi struktur bangunan yang dihantar oleh oscilasi pengubah jenis kering.

BadIschlMaklumat produk lain
 • Kingston BaruPengubah jenis kering bagi kilang kuasaPenuh peluang

  Kingston BaruPengubah jenis kering bagi kilang kuasaPenuh peluang

 • PortmorePengubah jenis kering dan pengubah terbenam minyakStatus pasaran dan trend pembangunan masa

  PortmorePengubah jenis kering dan pengubah terbenam minyakStatus pasaran dan trend pembangunan masa

 • MandevillePengubah jenis kering scb13-1250Ciri-ciri produk

  MandevillePengubah jenis kering scb13-1250Ciri-ciri produk

 • Pelabuhan LamaPengubah jenis kotakTerutamanya di kawasan mana

  Pelabuhan LamaPengubah jenis kotakTerutamanya di kawasan mana

 • Pokok Separuh JalanPengubah jenis kotak 1250Bidang aplikasi terus berkembang

  Pokok Separuh JalanPengubah jenis kotak 1250Bidang aplikasi terus berkembang

 • San Juan de DiosPompa sampah yang tidak menyentuhApa perasaan nilai yang diperlukan untuk sepadan

  San Juan de DiosPompa sampah yang tidak menyentuhApa perasaan nilai yang diperlukan untuk sepadan

 • Bog WalkPengubah jenis kotak 500Apa pengeluarnya

  Bog WalkPengubah jenis kotak 500Apa pengeluarnya

 • San Rafael ArribaPompa siri sentrifugal menegakPengenalan ke kemahiran pemilihan kaedah operasi

  San Rafael ArribaPompa siri sentrifugal menegakPengenalan ke kemahiran pemilihan kaedah operasi

 • segera:Peringatan: Maklumat Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya? memberi anda Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya? oleh syarikat kami, perkhidmatan Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya? dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya?, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya?. Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya? di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di Bad IschlMengulangi pengubah kotak lamaAdakah ubah bentuk mempengaruhi kesannya?, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!