Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-juala

 • masa pelepasan:2022-08-31 10:48:34
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:125
 • Penerangan pantas:

  Bad Ischl,Pemasangan kotak dan peranti operasi: desain kotak mesti masuk akal, dan kualiti penampilan mesti memenuhi keperluan kei

Kandungan artikel

Pemasangan kotak dan peranti operasi: desain kotak mesti masuk akal, dan kualiti penampilan mesti memenuhi keperluan keindahan dan praktikal. Semua butang, tombol elektrik, dll. mesti dipercayai, pemasangan penyimpanan sejuk jangka panjang, pemasangan penyimpanan sejuk, pembangunan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah,Bad IschlPetikan untuk pemasangan penyimpanan sejuk kecil, marka lama, keuntungan harga dan jaminan kualiti! Mudah untuk dikenali dan beroperasi. Cahaya penunjuk akan mudah dan jelas. Peranti dan setiap suis akan dipasang di bahagian atas diluar pintu gudang, yang mudah beroperasi, baca data dan tidak mudah rosak, dan akan diperbaiki dengan selamat. Kotak peranti dipasang pada plat bingkai pintu di sisi pembukaan pintu. Garis tengah kotak meliputi garis tengah plat bingkai pintu. Bawah kotak adalah mm di atas tanah dan ditetapkan dengan yakin. Lampu pencahayaan dan tukar wayar bingkai pintu dalam gudang dipasang langsung di bawah peranti, dan tinggi pinggir bawah kotak tukar adalah kira-kira mm.

Sistem pendinginan: sistem pendinginan adalah bahagian utama desain penyimpanan sejuk. Ia adalah kunci untuk menentukan ekonomi, perlindungan persekitaran dan prestasi penyimpanan sejuk.

Bad IschlFaktor sebenar yang mempengaruhi meningkat suhu exhaust gudang segar: efisiensi pendinginan sementara rendah atau terlalu banyak skala dalam intercooler gudang segar mempengaruhi pertukaran panas, suhu suction tahap kemudian mesti tinggi, dan suhu exhaust juga akan meningkat.

Faktor yang mempengaruhi biaya pemasangan penyimpanan sejuk adalah seperti ini: pembangunan penyimpanan sejuk: pemilihan laman harus memenuhi undang-undang dan peraturan dan memenuhi keperluan yang berkaitan untuk kesehatan makanan dan. Dan perhatikan untuk melindungi persekitaran dan keseimbangan ekologi. Selain itu, ia akan menyebabkan pertumbuhan, pembinaan dan upacara kering.

Vila Nova de GaiaPelarasan atau penghalangan tidak betul valv throttle, aliran sejuk terlalu besar atau terlalu kecil: pelarasan tidak betul atau penghalangan valv throttle akan secara langsung mempengaruhi aliran sejuk ke dalam penghalang. Apabila valv throttle terbuka terlalu besar, aliran pendingin terlalu besar, tekanan pembakaran dan suhu pembakaran juga meningkat, dan kadar turun suhu gudang akan memperlambat; At the same time, when the throttle valve is opened too small or blocked the refrigerant flow will also decrease, the refrigeration capacity of the system will also decrease, and the decline rate of warehouse temperature will also slow down.

Papan Cork: papan Cork boleh dikatakan sebagai jenis simpanan sejuk yang relatif primitif. Konduktiviti panas papan Cork relatif rendah, dan ia mudah untuk dicapai, jadi ia biasanya digunakan sebagai papan pengisihan dalam beberapa simpanan sejuk biasa. Jika anda mahu mengejar prestasi pengisihan panas yang lebih baik, turbiditi air sejuk akan sering, air sejuk akan sering diganti, dan sama ada sistem penyediaan air berjalan, mengeluarkan, mengeluarkan, bocor dan syarat lain wujud.


Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-jualanPemasangan dinding dan lantai akan bermula di sudut. Menurut lukisan layout plat, bawa dua plat di sudut peranti yang diperlukan ke lokasi peranti. Menurut tinggi sinar plat dan model besi sudut untuk memperbaiki bolt nylon kepala jamur, bor lubang pada tingkat yang sepadan di tengah lebar plat. Apabila pengeboran, pengeboran elektrik sepatutnya bertentangan dengan permukaan plat. Letakkan bolt nylon kepala jamur di dalam lubang, ketat sudut besi, dan ketat secara mengufuk, supaya bolt nylon pada permukaan plat gudang sedikit kongal. Apabila membangun papan dinding, bahan lembut seperti foam akan dipadam di lantai tumpukan dengan papan gudang untuk mengelakkan kerosakan papan gudang. Selepas dua papan dinding sudut adalah neutral dari papan gudang lantai, kedudukan pesawat papan dinding dan perpendikulati papan gudang akan disesuaikan pada masa mengikut kedudukan menetapkan, dan tingkat at as papan dinding akan diperiksa sama ada ia betul. Selepas kedudukan papan dinding betul, penyelam sudut besi pada sinar plat dan perbaiki sudut dalaman dan luar. Apabila menyeleweng bahagian besi sudut, bahagian besi sudut plat gudang harus ditutup dengan perisai untuk menghindari suhu tinggi tanah penyeweng memasak plat gudang dan penyeweng pada plat gudang semasa penyeweng lengkung elektrik.

Penghapusan gas panas, panas dilepaskan apabila paru super panas kompresor berkondensasi untuk mencair lapisan ganda di permukaan penghapusan. Ia berkaraterisasi oleh kemudahan yang kuat dan tenaga yang masuk akal. Untuk sistem pendinginan ammonia,Bad IschlPemasangan bar aluminium dalam storan sejuk, minyak yang berkumpul di dalam penguap boleh dihapus semasa mendefrost,Bad IschlDesign pemasangan pemasangan penyimpanan sejuk, tetapi masa mendefrost adalah panjang, yang mempunyai kesan tertentu pada suhu penyimpanan, dan stesen sub-peraturan sistem pendinginan adalah kompleks.

Penyelamatan tenaga dan simpanan tenaga: biaya desain gudang beku cepat yang disebut di atas sangat rendah, tetapi ia mempunyai kesan besar pada biaya gudang beku cepat dan kemudian biaya penggunaan. Bil elektrik sering merupakan item pembelanjaan penting dalam tahap kemudian. Skema desain pertunjukan boleh mengurangkan konsumsi kuasa gudang beku cepat. Pemilihan sisi matahari belakang gudang beku cepat, pemilihan tebal papan izolasi suhu sepatutnya sesuai ketat pintu gudang beku cepat, seperti penggunaan mesin tirai udara di pintu gudang beku cepat. Kami mengingatkan pengguna untuk menggunakan unit selari dalam gudang beku secepat mungkin dan memulakannya secara rasional.

Click to viewSemasa penyimpanan sejuk dan perbezaan suhu antara bilik gudang sejuk sebelah tidak sepatutnya terlalu besar adalah semua isu yang perlu kita pertimbangkan. Terdapat juga beberapa tip, pegawai khas akan ditugaskan untuk memastikan permukaan plat penyimpanan sejuk akan menyatakan secara bersamaan tanpa kondensasi dan berjalan sejuk; Keadaan penutup kesan dan lubang; Sama ada pintu gudang dan port penghantaran tidak ditutup dengan ketat, dan dalam masa yang tepat menghadapi masalah pengisihan dan kegagalan segel seperti penghapusan air dan kebocoran udara.

Semasa produksi di workshop produksi, berat unit papan gudang Pu tidak boleh kurang daripada berat unit yang diperlukan oleh projek, tidak kurang dari & plusmn; kg/m.

Penyimpanan sejuk kombinasi tidak sejuk atau kesan sejuk adalah lemah. Periksa sama ada kondensator peti sejuk kotor. Sama ada beku terlalu tebal pada penguap di gudang. Check whether the refrigerant is leaking (apply soapy water to the pipeline connection, and if bubbles are generated, it indicates that the refrigerant is leaking). Dan minta pihak rekayasa penyimpanan sejuk untuk menyediakan bekas sejuk dan menangani kebocoran. Periksa sama ada penyegelan pintu penyimpanan sejuk bersama-sama masih selamat dan hapuskannya. Sama ada peti sejuk penyimpanan sejuk bergabung berfungsi. Sama ada tetapan parameter pengawal komputer penyimpanan sejuk adalah betul, dan kumpulkan semula pintu penyimpanan sejuk untuk pemasangan. Periksa sama ada pendingin dalam storan sejuk gagal dan gantikannya. Sama ada ada kebebasan yang cukup untuk menampung artikel di gudang dan menariknya.


Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-jualanCiri-ciri fizik papan pengisihan poliuretan adalah relatif baik, yang boleh memenuhi keperluan yang berbeza. Papan pengisihan poliuretan juga ketat dalam pemilihan bahan. Ia merupakan perusahaan penghasilan produk khas yang mengintegrasikan R & D, dan perkhidmatan. Ia telah lama dipilih dalam pemasangan penyimpanan sejuk, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah dan penyimpanan sejuk perubatan. Ia meningkatkan prestasi keseluruhan papan pengisihan poliuretan dan membolehkan papan pengisihan poliuretan bekerja untuk masa yang lama, minyak pendinginan di dalam kompresor akan diganti. Warna minyak, filing tembaga, filing besi dan ketidaksamaan disebabkan oleh pakaian sekunder dicampur dalam sistem pendinginan, yang memperebus minyak pendinginan memperburuk cairan dan prestasi, mengurangkan kesan, mengambil masa yang panjang, meningkatkan beban kompresor, dan arus akan lebih tinggi daripada mesin baru, Ini fenomena buruk. Ganti minyak pendingin secara peribadi dan tepat masa untuk menyimpan prestasi yang baik sistem, untuk memastikan penggunaan jangka panjang peralatan.

Ia dilengkapi dengan kompensasi suhu untuk secara automatik menyesuaikan suhu air. The water temperature of ultrasonic atomization is - degrees. If our humidifier is connected with the warehouse, there is no temperature compensation, even in the work, the water temperature is low

Bad IschlSebagai cair sejuk, membuat ia menghisap di bawah tekanan rendah dan keadaan mekanik untuk menyerap panas dalam penyimpanan, untuk mencapai tujuan sejuk.

Penyelesaikan asid boleh digunakan untuk pembuangan mold dan penyesuaian gudang beku cepat.

Aspekt lain: dalam proses desain penyimpanan sejuk makanan, juga diperlukan untuk mempertimbangkan kerjasama antara penyimpanan sejuk dan pembakaran api di lokasi, ventilasi, air dan sistem elektrik. Ia sepatutnya memenuhi keperluan keselamatan, sains dan perlindungan persekitaran. Apabila merancang dan memasang penyimpanan sejuk, masalah pembuangan mesti dipertimbangkan, dan titik berikut mesti dipertimbangkan semasa merancang semula dan pemasangan.

BadIschlMaklumat produk lain
 • Daniel FloresPemasangan kecil bekuHarga petikan berita

  Daniel FloresPemasangan kecil bekuHarga petikan berita

 • HavanaPemasangan kedai penyimpanan segar kecilApa yang diperlukan pemilihan untuk roda panduan

  HavanaPemasangan kedai penyimpanan segar kecilApa yang diperlukan pemilihan untuk roda panduan

 • Santiago de CubaPemasangan kerja penyimpanan sejukSpesifikasi Operasi

  Santiago de CubaPemasangan kerja penyimpanan sejukSpesifikasi Operasi

 • HolkinPemasangan kerja penyimpanan sejukFokus pada Pembangunan Antarabangsa

  HolkinPemasangan kerja penyimpanan sejukFokus pada Pembangunan Antarabangsa

 • Santa ClaraPemasangan kilang penyimpanan sejukApa jenis piawai adalah produksi berdasarkan

  Santa ClaraPemasangan kilang penyimpanan sejukApa jenis piawai adalah produksi berdasarkan

 • BayamoPemasangan makanan membekukan dengan cepat dan penyimpanan sejukWhat can be classified by cate

  BayamoPemasangan makanan membekukan dengan cepat dan penyimpanan sejukWhat can be classified by cate

 • Sean fugosPemasangan papan storan sejukAnalisi rating api

  Sean fugosPemasangan papan storan sejukAnalisi rating api

 • ManzanilloPemasangan pembuat storan sejukKemampuan mekanik semakin terkenal

  ManzanilloPemasangan pembuat storan sejukKemampuan mekanik semakin terkenal

 • segera:Peringatan: Maklumat Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-juala memberi anda Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-juala oleh syarikat kami, perkhidmatan Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-juala dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-juala, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-juala. Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-juala di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di Bad IschlPemasangan penyimpanan sejuk penyimpanan segar untuk sayuran dan buahProses skema pre-juala, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!